Auklik tee saab ühisel jõul parandatud

Augu kõrval auk ja kahe augu vahel veel kolmas auk. Äsja sadanud vihm ei võimalda veenduda, kui sügavad need kaevikud tegelikult on. Foto: VÕRUMAA TEATAJA

Hajaasustusega Lõuna-Eestis sõltub elanike turvalisus ja elukvaliteet sageli kõige lihtsamast – teest ja selle seisukorrast. Setomaa elanik andis Võrumaa Teatajale teada, et kannatus on otsas, sest lühike teejupp Meremäe-Petseri maanteest Marinova dolokivikarjäärini on üksainus augupuru. Peamiselt kasutavad seda teed TREV 2 ja OÜ Aigren raskeveokid, mis kaevandatud kivi välja veavad, ent samal teel sõidavad ka idapiiri ehitajad ja ka mõni kohalik oma väikeautoga. Viiel päeval nädalas sõidab sama slaalomi läbi ka postiljon

Inimeste pahameel on mõistetav, kui auto – see hädavajalik ühenduslüli kaupluse, arstipunkti ja kõige muuga – auklikul teel lagunema kipub. Tee on valla oma, vald saab maavarade kaevandamisest tulu. Miks siis ometi seda teed korda ei tehta?

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +6
Tere Kadri Ugur. Tubli vahva ja julge naine oled, et julgesid kirjutada. Ülejäänud ajakirjanikud ning kohaku lehe toimetajad on kõik tagumiku lakkujad. Vot see on juba reformierakond ning euroopa liit hullem kui Nõukogude liit. Kutsuda tuleb peaminister vaatama ja meie mõttetu reformi president. Elu läheb selles euroopa liidus järjest hullemaks. Ennem oleks elanud Nõukogude Liidus.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD