Keeristorm jättis Võrus sündinud Heli ja Ülo Matsi kodust ilma

Maja katus on kaitstud koormakiledega, kuid nendest ei ole pikalt abi. Tuleb tegutseda kiiresti. Fotod: KALEV ANNOM

Teisipäeva, 12. juuli keeristorm purustas Võrus sündinud Heli (68) ja Ülo (68) Matsi kodu Võru-Tartu tee ääres Paali külas Paalimäe bussipeatuse lähedal.

Enim said purustusi Männiku talu elamu, laut ja mets.

Nagu sõda

Peremees Ülo Mats võrdleb purustusi sõjaga Ukrainas, kus ta oli sõjaväes Kiievi piirkonnas väga suure hävitustöö üle elanud Butša linnas. Purustusi saab nimetada isegi hullemaks kui sõjas, sest isegi mets on maas ja puud juurtega välja tiritud, kuid õnneks ei ole surmasaanuid.


Toetagem kodu taastamist!

EE822200221025053772, Heidi Eit, selgituseks lisage „Paalimäe”.


Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
Maja oli kindlustatud, kõrvalhooned (laut, puukuur) mitte. Nende koristuse pidi ise tegema ja konteineri ja äraveo organiseerima. K
  +5
Ilma saadu ilma lännü.
  +5
Ma toetan pigem hädasolevaid loomi kui inimesi, kes ei viitsi isegi oma maja ära kindlustada. Need paarkümmend eurot kuus oleks ikka leidnud. Aga nüüd on käsi pikas.
  +7
Kuule k a l e v a n n o m, sellepärast keeristorm jättiski nad kodust ilma, et olid võrus sündinud. oleks nad Siberis sündinud ei oleks nad kodust ilma jäänud. Kas sa ise ka ei tunne imelikud on sinu jutud.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD