Võru vaba-ajakeskuse ideekavand astus rahva ette

Võru vaba-ajakeskuse ideekavand astus rahva ette FOTOD: Aigar Nagel

Neljapäeval, 18. augustil kell 11 avalikustati Kandles Võru uue spaa- ja vaba aja keskuse arhitektuurivõistluse tulemused ja tutvustati Allianss Arhitektide võidutööd.

Urmas Johansoni eestvõttel korraldas Johnny AS kutsutud arhitektuurivõistluse, et leida kontseptuaalselt, arhitektuuriliselt, planeeringuliselt ja funktsionaalselt parim lahendus kaasaegsele spaa- ja vaba aja keskusele.

Linnapea Anti Allas nimetas tulevast vabaajakeskust keskpunktiks, mis tõmbab ligi nii kohalikke inimesi kui turiste. “Projekt on palju mõjusam kui ainult Võru linna piirid. See on meie kõigi ja kogu piirkonna jaoks tähtis samm.”

Võru vaba-ajakeskuse ideekavand astus rahva ette FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +3
see Anti seal hüppab ühe jala pealt teise peale.
See on eraprojekt ja ei ole tähele pannud et sotsid ka Võru ettevõtete eest nii seisaksid. Kas pildil on lobist või midagi veel kangemat toimumas?
  +10
Artikli alt võib leida ka eelmiseid samateemalisi artikleid. Juba 2019 olid joonised mida presenteeriti. Tänaseks 3 aastat nagu niuhti läinud ja ikka pole asjad selgunud maa osas või kes siis lõpuks ehitab ja kui suur on linna panus. Umbne jutt teede ja taristu rajamise juures pole veel seegi teada kas see maksab linnale miljoni või 3 miljonit.
Juba 2017 on uhke artikel kuidas linn planeerib veekeskust.
Vaatasin ka ajalugu kui Sotsid esimest korda Võrus võimule tulid aastal 2013. Seesama praegune linnapea rääkis siis veekeskuse olulisusest. 9 aastat tööd ja oleme jõudnud piltide joonistamiseni …. Irw.
Nii hoida. Jätkame kursi… kiirust mitte muuta
  +8
Mulle meeldib see mõte mida ja kuidas rahvale räägitakse.
Keskusesse tuleb skatepark ja jäähoki. Ja siis LinnaPea lisab, et kui ettevötjal huvi säilib- ?????ettevötja huvi on kasum! Kui ei tasu siis seda ka ei teha. Kui tennis või ujula suudavad tehtavat investeeringut tagasi saada(kasutaja maksujõulisem ja siingi see küsitav kuna turg on väike) siis lollitada noori mõttega, et mingi ärimees hakkab ehitama 10 000 ja alla elanikuga linna siseskateparki ja sisejäähalli on lihtsalt odava trikk valja püüdmiseks. Ja seda trikki kasutab ärimehe vankri ette ennast rakendanud poliitik kenasti. Sest järgmised kohalikud valimised on 2025 ja senini vöib seda samaanitrummi pöristada.
Kunagise pommionu plaaniga rajada Võrru vormelirada erineb praegune plaan sellepoolest, et on pandud raha piltide ja jooniste alla aga palju see joonistus hiljem külastajaid nöuab seda arvutust meil pole. Samas on tore kui juhtivad poliitikud usuvad kellegi äriprojekti.
Olen nōus kihla vedama et parim plaan mis juhtub on see et Väimela ujula saab juurde läbi laienduse 2 lisarada ja lastebasseini ja möned saunad. Ja seda mitte enne kui aastal 2029.
  +4
Väga võimas projekt.
Ehitage mõni uus kortermaja ka Võrru.
  +11
Tsirk korgõn muna persen
  +3
See projekt Võrus, no tule taevas appi, kust see jõukas külastaja võetakse?

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD