Menu

.      

Võru linn tunnustas ja tänas õpetajaid

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Fotol: esireas vasakult Liis Orro, Inga Kirss, Veronika Popova, Elise Võsu, Hille Saarepuu. Tagumine rida vasakult linnavolikogu esimees Anti Haugas, abilinnapea Sixten Sild ja linnapea Anti Allas.

Kolmapäeval, 5. oktoobri õhtul toimus Võru Kandles pidulik vastuvõtt Võru linna õpetajatele. Üritusel anti üle aasta õpetaja 2022 tunnustused.

Aastate õpetaja 2022 tunnustuse pälvis Võru Spordikooli murdmaasuusatamise treener-õpetaja Hille Saarepuu, aasta õpetajad 2022 on Võru Kreutzwaldi Kooli loodusainete õpetaja Liis Orro, Võru Kesklinna Kooli klassiõpetaja Inga Kirss ning Võru Gümnaasiumi vene keele õpetaja Veronika Popova, aasta noor õpetaja 2022 on Võru Muusikakooli kromaatilise kandle ja kitarristuudio õpetaja Elise Võsu.

Tunnustuse saanutele andsid linnavolikogu esimees Anti Haugas, linnapea Anti Allas ja abilinnapea Sixten Sild üle rahalise preemia ning meened.

Autasustamisele järgnes Gerli Padari ja ansambel Horoskoop kontsert.

Aasta õpetaja konkurssi korraldatakse Võrus 15ndat aastat. Konkursiga soovib linn tähtsustada õpetaja rolli, tõsta esile edukate pedagoogide tegevust ning tunnustada Võru linna koolide, huvikoolide ja lasteaedade õpetajaid, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isikuteks ning kelle tegevus on positiivselt mõjutanud haridusasutuste, Võru linna ja piirkonna arengut.
Kandidaate said esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD