FOTOD Suur Munamägi suure küsimärgiga?

Hommikuti on vaatetorn mattunud uttu, kuid hakkab siis tasapisi paistma. Praegu on viimane aeg sügise värvikirevuse nautimiseks ja kaunite fotode tegemiseks. FOTOD: Kalev Annom

MURE UHKE MÄEGA > Täpselt kaks aastat tagasi, sügisel 2020. aastal kirjutas Võrumaa Teataja, et Suure Munamäe vaatetorn suletakse ja varakevadeks (28. veebruar 2021) on Rõuge valla, Võrumaa, Eesti ja Baltikumi turismipärl saanud veelgi ahvatlevamaks, arenguhüpet võrreldi ajaga, kui Haanja vallale kuuluv vaatetorn sai uuendamise käigus lifti (suvi 2005). Rõuge valla ettevõetud uuenduskuur nii hästi ei läinud, kuigi uuenduste tegemiseks oli ette nähtud pool miljonit eurot. Ühel hetkel ehitaja lihtsalt lahkus või lausa põgenes objektilt ja tegutsema asusid advokaadid.

Selline oleks ta pidanud välja nägema pärast uuendamist!? Fotod: KALEV ANNOM

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +19
Enne midagi ei parane kui vallale kahjulikke otsuseid teinud ametnikud oma taskust ei hakka kahju kinni maksma. Kasvõi isikliku pankrotini välja.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD