Armastatud kulinaariapood avab peagi uksed tähtpäevi pidavatele seltskondadele

Fr. R. Kreutzwaldi 21 asunud kulinaariapoe ruumides saab hiljemalt detsembris oma peopundiga Nele Pavlova hõrke roogi mekkida ja seltskonnast rõõmu tunda. Foto: AIGAR NAGEL

Juuli lõpupäevil kohutas heade maitsetega harjunud kohalikke halb uudis – armastud kulinaariakauplus teatas oma sulgemisest. Nii seisis keset palavat juulikuu lõppu Nele Uma Gurmee uksel silt, mis teatas alates 1. augustist toidupaiga tegevuse lõpetamisest. Küll aga lubati edasi pakkuda ettetellimisel toitlustamist.

Nüüd on legendaarsel toitlustusfirmal kundedele aga väikestviisi uudis. Hiljemalt jõulukuul saab endistes kulinaariapoe ruumides Kreutzwaldi tänaval tulla kokku kuni 30-liikmelise seltskonnaga.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
This comment has been deleted by Administrator
  +6
Kuidas sai olla armastatud kulinaariapood kui rahva vähesusele suleti. Mina mäletan oli väga kallis pood sest rahvas ei käinud seal. Kröitswaldi poolt oli ka uks kus peeti sööklat. Oli räpane koht kasimata laudadega. Tähendab ei olnud armastatud koht. Ärge pekske seagast ning ärge olge tagumiku lakuja.
  -5
see küll väga hea uudis,et jätkab toidlustusega,väga maitsvad toidud ja korralik teenindus,edu teile ,olete väga tublid

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD