Menu

.      

Võrumaa keskraamatukogu hiigelsuur, rohkem kui saja tuhande raamatu kolimine paarisaja meetri kaugusele

  • Kirjutas Kalev Annom

Fotol romantiliste küünlahoidjate töötoas valmis üle kümne silma rõõmustava küünlahoidja. Kuueaastane heledapäine kollase kleidiga Elisabeth oli sedavõrd osav, et sai valmis kaks küünlahoidjat ja oleks vist teinud kolmandagi, kui aeg poleks otsa saanud. Elisabeth tegi oma töödest kiiresti pildi ja saatis sõbranna Katile. Kaheksa-aastane Keven ise näputööd ei teinud, kuid toetas oma õde. Töötuba juhendas Merle Pindis (taga paremal sinise sviitriga). FOTO: Kalev Annom

Raamatukogude aasta hakkab lõppema. Võrumaa keskraamatukogus on aga tulemas kaua oodatud remont. Esmaspäevast, 21. novembrist ongi keskraamatukogu (Jüri 54) suletud. Üle 100 000 raamatu tuleb kolida mõnesaja meetri kaugusele endisesse Võru täiskasvanute gümnaasiumi majja (Jüri 42).

Kesknädalane raamatukoguÖÖ

Kolmapäeval, 16. novembril oli raamatukogus õdus RaamatukoguÖÖ. Keskraamatukogu direktor Inga Kuljus sõnas Võrumaa Teatajale, et mõte veel vahetult enne sulgumist ruume kaunistada oli kantud nägemusest, et nii-öelda vanast kogust lahkudes jääks sellest hea mälestus,  sest on ju siin oldud üle veerand sajandi, alates 1995. aasta augustist.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD