Menu

.      

Kütioru puhkekeskuse hüppeatraktsioonist saab hooaja lõpus Ukraina sõjamasin

  • Kirjutas Kadi Annom

Kütioru puhkekeskuse OÜ juhatuse liige Imre Viilukas arvab, et Ukraina ja ukrainlaste toetamine on elementaarne ning vähim, mida praegu teha saame. Talvehooaja lõpus värvitakse pildil olev sõiduk üle ning saadetakse rindele. Foto: AIGAR NAGEL

Sõda Ukrainas on kestnud veidi üle aasta. Selle perioodi jooksul on igaüks rohkemal või vähemal määral proovinud ukrainlasi aidata. Abi osutatakse mitmesugust. Esiti saadeti teele hulganisti toitu ning sooje villaseid sokke, praegu tegeletakse kollektiivse varjevõrkude kudumisega. Vähem populaarne ei ole ka individuaalne toetus üksikisiku või ettevõtte poolt ning just selleks on ideede põld lõputult lai. Nii otsustas Kütioru puhkekeskuse OÜ samuti oma panuse anda.

Tubli masin

Need, kes käesoleval hooajal Kütioru nõlvadel talisporti harrastamas käinud, on ilmselt kursis vahva atraktsiooniga. Mäel ilutseb maastur Nissan Pickup, mille kastist saab üle suusatada.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD