Antsla teise suure toidupoe avamine tekitas suure rahvamöllu

Kaupluseketi omanik Oleg Gross oli reede hommikul Antslas kohal ning avas paar minutit enne kella 10 ukse, kuid palus rahvalt veel hetkeks kannatlikkust, et öelda oma tänusõnad ning innustada inimesi andma teada kui neile uue kaupluse juures midagi meelt mööda ei ole. FOTOD: Aigar Nagel

Reede hommikul mõned minutid pärast kümmet avati Antslas Coop Antsla Konsumi kõrval teine suur toidukauplus AS OG Elektrale kuuluv Grossi toidukaupade kauplus. Veel mõned kuud tagasi oli lootust, et kohalikud saavad juba jaanioste uues kaupluses planeerida, kuid ehitus ei sujunud siiski nii plaanipäraselt nagu oleks võinud ja avamine lükkus umbes kuu aja jagu edasi. “Kahjuks jah ei suutnud ehitaja kauplust valmis saada lepinguliselt ehk siis enne jaanipäeva,” kinnitab Grossi toidukaupade tegevjuht Raigo Mõlder. Avamisele oli kogunenud suur rahvahulk, kes ei mahtunud korraga ostlema ning ostukorvide vabanemiseni tuli kannatlikult järjekorras seista.

75. kauplus

Üle Eesti on enne Anstla kaupluse avamist kokku 74 Grossi toidukauplust ja lisaks veel kaks tööstuskaupade poodi.

Grossi toidukaupade avamine tekitas Antslas tõelise rahvamöllu. Kõik inimesed korraga poeruumidesse sisse ei mahtunud ning kannatlikult tuli oma korda oodata. Esimeseks ostuks registreeriti kell 10.06 pudel märjukest ja jäätis. FOTOD: Aigar Nagel

Kaupluseketi omanik Oleg Gross oli reede hommikul Antslas kohal ning avas paar minutit enne kella 10 ukse, kuid palus rahvalt veel hetkeks kannatlikkust, et öelda oma tänusõnad ning innustada inimesi andma teada kui neile uue kaupluse juures midagi meelt mööda ei ole.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD