AS Terrat renoveerib kanalisatsiooni ilma ekskavaatorita

Terrati oma ala professionaalid reede hommikul Võrus Pikal tänaval töid planeerimas. Fotol Priit Viil (vasakult), Neeme Traksmann, Mario Vähi, varju jääb Remo Jõgi ja Toomas Ruven.  Hindamist vajab kaevude seisukord ja tööde maht. Tööd algavad ja lõppevad kanalisatsioonikaevus. Toomas Ruven viibib töö ajal kaevus vast sama kaua kui keskmine kontoritöötaja oma laua taga. Ruven on seda tööd teinud 20 aastat. FOTO: Kalev Annom

Võrus Pikal tänaval tõmbavad tähelepanu pikad sinised voolikud ja omapärane tehnika. Tegemist on kanalisatsiooni renoveerimisega ekskavaatorita. 31 aastat tegutsenud Harjumaa firma Terrat uuendab maa-aluseid kanalisatsioonitorustikke maa pealt ilma kanalisatsiooni- ja veeteenust katkestamata. Terrati juhatuse esimees ja projektijuht Margus Ränd ütles Võrumaa Teatajale et tegu on UV (ultraviolett)-valgusega kivistuva tugeva renoveerimisvooderdisega, millega vooderdatakse kanalisatsioonikaevude kaudu torude seinad.

Vana toru saab uueks

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD