Menu

.      

Liitlassõdurid aitasid taltsutada agressiivset joobes poekülastajat

  • Kirjutas Kadi Annom

Kolmapäeva pärastlõunal andis Võru Maksimarketi juhataja Veiko Park (paremal) üle tänukingitused 101. õhuründediviisi 11-87 pataljoni liitlassõduritele. Tänuavalduse said spetsialist Jorge Vazquez (vasakul) ja leitnant Timothy Boulet (keskel). Vazquezi sõnul oli sellisesse intsidenti sekkumine neile Võrus esmakordne, kuid linnaruumis inimeste aitamine ühel või teisel moel ei ole neile sugugi võõras. Maksimarketit väisavad mehed umbes kord või paar nädalas. Boulet hindab Võru linna väga ja toob eriti esile väikelinna ühtehoidva kogukonna. Seda, et neid tänukinkidega meeles peeti, hindavad liitlassõdurid kõrgelt. „Me ei tee head kindlasti ainult sellepärast, et midagi vastu saada, aga on motiveeriv, kui seda märgatakse. Me oleme rõõmsad, et saime aidata!” sõnasid mehed, kes olid Maksimarketisse tänukinke vastu võtma tulnud koos saatjate leitnant Sean Schwartzi ja kapten Nelson Guilloryga. Liitlassõdurid on Võrus alates novembrist ning jäävad siia kuni suve keskpaigani.

Foto: AIGAR NAGEL


13. jaanuari õhtul toimus Võru ühes populaarses toidukaupluses Maksimarketis vahejuhtum, mis päädis liitlassõdurite sekkumisega.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD