Rõuge valla keskkonnaspetsialist Margit Päkk on korduvalt läbi viinud elanikke harivaid teavituskampaaniaid oma koduloomade steriliseerimise ja kastreerimise teemal.

Valdadel kulub soovimatute loomapoegade arvu ohjamiseks tuhandeid eurosid

Valdadel kulub soovimatute loomapoegade arvu ohjamiseks tuhandeid eurosid

Rõuge valla keskkonnaspetsialist Margit Päkk on korduvalt läbi viinud elanikke harivaid teavituskampaaniaid oma koduloomade steriliseerimise ja kastreerimise teemal. FOTO: Aigar Nagel


Selle aasta suvelõpp paneb vallad kukalt kratsima, kuna pea iga põõsa alt on kuulda haledat näugumist. Paraku leidub siiani vallaelanikke, kel muu mõnusa jaoks raha leidub, aga oma koduloomale ülivajaliku protseduuri jaoks eurosid leida ei taheta.

Võrumaa valdade keskkonnaspetsialistid panevad elanikele südamele: oma kass ja koer on vaja steriliseerida või kastreerida. Vastasel juhul tekib soovimatutest loomapoegadest suur koormus vallaelanike heaolu ja teenuste jaoks mõeldud rahavarude üle. Ülearuseks osutunud kodulooma elugi pole mingi meelakkumine.

Hind on kerkinud

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD