Menu

.      

Võru Linnavalitsuse istung 14. septembril

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: ANDREI JAVNAŠAN Võrumaa Teataja

Riigihangete korraldamine
Korraldatakse riigihange "Kanepi tänava pindamine". Tänav on kaetud kahekordse pindamisega, mis on tänaseks amortiseerunud ning vajab uuesti profileerimist ja uut katendit 2,5 kordse pindamise näol. Pindamistöid plaanitakse teostada Tallinna mnt kuni Tulbi tänavani, pindamismahuks on 3500 m².

Korraldatakse riigihange "Kivi ja Liiva tn kõnniteede ehitus".
Liiva tänavale rajatakse kahele poole sõiduteed betoonkivikattega kõnnitee alates Jüri tänavast kuni Uus tänavani. Lisaks korrastatakse haljastust ning rajatakse betoonkivikattega kõnnitee Kivi tänavale alates Tallinna maanteest kuni Kivi tn 10 kinnistuni.

Korraldatakse riigihange "Võru linna 2016–2019 konsolideeritud raamatupidamise aastaaruannete auditeerimine".

Osalemine projektis
Otsustati osaleda koostööpartnerina Võrumaa Omavalitsuste Liidu poolt ESF meetme „Tööturul osalemist toetavad hoolekandeteenused“ raames esitatavas projektis „Täiskasvanute tugiisiku teenuse kättesaadavuse parandamine Võrumaal“.
Projekti eesmärk on suurendada erivajadustega inimeste ja nende perekondade toimetulekut ning toetada nende osalemist tööturul.

Äriruumi üürilepingu pikendamine
Pikendatakse Võru Linnavalitsuse ja osaühing Benefit RMP vahel sõlmitud Jüri tn 54 I korruse äriruumi (üldpinnaga 16,9 m²) üürilepingut kuni 30. septembrini 2017.

Pikendatakse Võru Linnavalitsuse ja mittetulundusühingu Võru Täisevangeelne Hosianna Kogudus vahel sõlmitud Jüri tn 54 I korruse äriruumi (üldpinnaga 79,7 m²) üürilepingut kuni 30. septembrini 2017.

Kasutuslubade väljastamine
Väljastati kasutusluba:
korterelamu laiendamisele ja ümberehitamisele asukohaga Katariina allee 1;
abihoone püstitamisele asukohaga Katariina allee 1;
abihoone püstitamisele asukohaga Lepa tn 1;
üksikelamu püstitamisele asukohaga Madara tn 12.

Riigihanke tulemuste kinnitamine
Riigihanke "Korraldatud jäätmevedu Võru linnas" edukaks pakkumuseks tunnistati Eesti Keskkonnateenused AS pakkumus, maksumusega: segaolmejäätmete kogumistasu 0 €/m3 ja vanapaberi kogumistasu 0 €/m3.
Juhime tähelepanu, et tegemist on tühjendamise hinna ühe komponendiga ning see ei ole lõplik hind jäätmevaldajale. Jäätmeveo lõplik hind jäätmevaldajale selgub orienteeruvalt 2016. a oktoobrikuus, kui on selgunud ka lõppkäitluse hind.

Konkreetse kogumismahuti osas leitakse segaolmejäätmete mahuti tühjenduse hind jäätmevaldajale lähtudes järgmisest valemist:
Tühjenduse hind=segaolmejäätmete kogumistasu (€/m3) x M x Y  + K x M x L, kus:
K on mahukaalu koefitsient (segaolmejäätmete mahu ja kaalu suhe t/m3);
M on kogumismahuti suurus (m3);
L on segaolmejäätmete vastuvõtutasu määratud kogumiskohas (€/t) ;
Y on jäätmemahutile kohaldatav koefitsient.

Segaolmejäätmete keskmiseks mahukaaluks hankelepingu kestusperioodil arvestatakse 0,12 t/m3.

Mahuti suurus m3
Kohaldatav koefitsient
Kilekott kuni 0,05 1,7
0,08 1,7
0,12 1,7
0,14 1,7
0,24 1,3
0,37 1,1
0,6 0,8
0,8 0,8
1,1 0,7
2,5 0,6
4,5 0,6

Tühjenduse hind arvutatakse senditäpsusega. Mahukaalu arvutamise täpsuseks on kaks kohta peale koma. Riigihanke tulemusena on eduka pakkumuse esitanud isik (AS Eesti Keskkonnateenused) pakkunud segaolmejäätmete kogumistasu suuruseks 0 €.

Konkreetse kogumismahuti osas leitakse vanapaberi mahuti tühjenduse hind jäätmevaldajale lähtudes järgmisest valemist:

Tühjenduse hind=vanapaberi kogumistasu (€/m3) x M, kus:
M on kogumismahuti suurus m3.

Riigihanke tulemusena on eduka pakkumuse esitanud isik (AS Eesti Keskkonnateenused) pakkunud vanapaberi kogumistasu suuruseks 0 €.

Ürituse kooskõlastamine ja pargi sulgemine
Mittetulundusühingule Haanja Rattaklubi anti nõusolek avaliku ürituse "Haanja rattaklubi rattakrossi lastesõit" läbiviimiseks 16. septembril 2016 kella 18–18.30 Võru linnas F. R. Kreutzwaldi pargis.
Ürituse korraldamiseks lubati sulgeda F. R. Kreutzwaldi park kella 17.30–19.

LOE VEEL

LOE VEEL