Menu

.      

Võru Linnavalitsuse istung 22. veebruaril

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: Andrei Javnašan Võrumaa Teataja

Korraldatud jäätmeveoga liitumisest erandkorras tähtajaks vabastamine
Võru Linnavalitsuse korraldatud jäätmeveo dokumentide menetlemise komisjoni 17.02.2017  protokollilist ettepanekut arvestades vabastab linnavalitsus erandkorras korraldatud jäätmeveoga liitumisest kaheksa jäätmevaldajat.

Puuetega inimeste organisatsioonidele tegevustoetuse andmine

Kinnitati Võru linna 2017. aasta eelarvest eraldatavad toetused puuetega inimeste organisatsioonidele, kokku summas 18 110 eurot.

Projektide esitamine

Otsustati osaleda SA Keskkonnainvesteeringute Keskus poolt väljakuulutatud keskkonnaprogrammis projektitaotlustega:
"Võru linnakalmistule jäätmemajade rajamine". Projekti kestvus on kuni 12 kuud ja kogumaksumus kuni 35 000 eurot,  sh Võru linna omaosalus on kuni 5250 eurot.
"Sorteerimissüsteemid Võru linna avalikel üritustel". Projekti kestvus on kuni 12 kuud ja kogumaksumus kuni 10 000 eurot,  sh Võru linna omaosalus on kuni 1000 eurot.
"Kubija järve kalastusplatvormi rajamine". Projekti kestvus on kuni 12 kuud ja kogumaksumus kuni 10 000 eurot ning omafinantseering kokku kuni 1000 eurot.
"Võru linna kompostimisväljaku biojäätmete hooldussüsteemi rajamine". Projekti kestvus on kuni 18 kuud ja kogumaksumus kuni 158 900 eurot, millest omaosalus on kuni 24 000 eurot.

Otsustati osaleda SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse poolt väljakuulutatud meetme „Lasteaiahoonetes energiatõhususe ja taastuvenergia kasutuse edendamise toetuse kasutamise tingimused ja kord“ avatud toetusvoorus projektiga "Võru Lasteaed Päkapikk hoone energiatõhususe parandamine". Projekti kestvus on kuni 24 kuud ja kogumaksumus kuni 912 000 eurot.  Projekti omaosalus on kuni 312 000 eurot.

Riigihangete korraldamine

Korraldatakse riigihanked "Võru Kesklinna Kooli rekonstrueerimisprojekti muutmine" ja "Tartu tänava ja Lõuna-Eesti haigla vahelise jalg- ja jalgrattatee rajamise omanikujärelevalve teenus".

Isikliku kasutusõiguse seadmine

Anti nõusolek isikliku kasutusõiguse seadmiseks Elektrilevi OÜ kasuks Kooli tänav T1 ja Kooli tn 7 kinnistutele, määrati isikliku kasutusõiguse ala ning tingimused.

Riigihanke tulemuste kinnitamine

Riigihankes "Võru lasteaed Sõleke sisustuse, tehnika ning köögitehnika tarnimine ja paigaldamine" edukaks tunnistati:
Kappide, riiulite ja nagide tootmine, tarnimine ning paigaldamine – osaühing Teritaja pakkumus maksumusega 81 043 eurot (hind ei sisalda käibemaksu);
Toolide, laudade ja tahvlite tootmine, tarnimine ja paigaldamine – osaühing Teritaja pakkumus maksumusega 50 307 eurot (hind ei sisalda käibemaksu);
Voodite tootmine, tarnimine ja paigaldamine – aktsiaselts Inest Market pakkumus maksumusega 14 521,50 eurot (hind ei sisalda käibemaksu);
Aknakatete tootmine, tarnimine ja paigaldamine – aktsiaselts Sunorek pakkumus maksumusega 9 585,95 eurot (hind ei sisalda käibemaksu);
Kööginurkade sisustuse tootmine, tarnimine ja paigaldamine – aktsiaselts Inest Market pakkumus maksumusega 18 688,32 eurot (hind ei sisalda käibemaksu);
Tehnika tarnimine ja paigaldamine – aktsiaselts Inest Market pakkumus maksumusega 13 172,51 eurot (hind ei sisalda käibemaksu);
Köögitehnika tarnimine ja paigaldamine – Köögiabi OÜ pakkumus maksumusega 28 851,90 eurot (hind ei sisalda käibemaksu).

LOE VEEL

LOE VEEL