Menu

.      

Lähipäevadel tuleb sooja kuni seitse kraadi

  • Kirjutas BNS

Lähipäevadel kerkivad õhusooja maksimumud seitsme kraadini, kusjuures ka öösiti püsib temperatuur valdavalt plusspoolel, prognoosib ilmateenistus. 

Kolmapäeva öösel on enamasti pilves ilm. Kesköö paiku hakkab Liivi lahe ümbruses vihma ja lörtsi sadama, sadu levib edasi kirdesse ja võib kohati tugev olla. Ida- ja kagutuul tugevneb 7-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. Päeval on samuti enamasti pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, pärastlõunal sajuhood harvenevad. Puhub ida- ja kagutuul 7-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s, pärastlõunal pöördub lõunasse, saartel edelasse ja nõrgeneb. Sooja on 2-7 kraadi. 

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vihma või lörtsi. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 2-6 kraadi. 

Reede öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma või lörtsi. Puhub edela- ja lõunatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma või lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD