Menu

.      

Majutusteenuse platvormidel võivad varitseda petturid

  • Kirjutas BNS

Levinumatel majutusteenuse platvormidel Booking.com ja Airbnb tegutsevad petturid, kes on skeemide läbi püüdnud sadu ohvreid, hoiatab SEB.

Aasta esimestel kuudel alustatakse saabunud aastaks konkreetsemate reisiplaanide tegemisega, seda nii välisriikidesse kui kodumaale. Kui suur osa eelistab puhkuse planeerimisel kasutada reisibüroode teenuseid, leidub ka neid, kes soovivad väljasõidu plaani paika panna oma käe järgi.

Olulise osa reisieelarvest moodustavad majutuskulud. Hotellidest taskukohasemate pakkumiste leidmiseks kasutatakse levinud majutusteenuste vahendamise veebikeskkondi – populaarsemateks nendest Booking.com ja Airbnb. Kasutajaskonna kasvades näitavad aga platvormidel oma üha intensiivsemalt kohalolekut petturid, kes mõtlevad ohvrite õnge püüdmiseks välja järjest uuenduslikumaid ning tehniliselt keerukate ülesehitustega petuskeeme, märkis SEB turbekeskuse turbejuht Kätlin Kukk.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD