Inimeste rahulolematus valitsuse tööga püsib

Inimeste rahulolematus valitsuse tööga püsib

Ühiskonnauuringute Instituudi tellimusel kord kuus läbiviidav küsitlus näitab, et inimeste rahulolematus valitsuse tegevusega püsib ka Kristen Michali peaministriks tuleku järel.

Viimaste tulemuste põhjal arvab 32 protsenti vastajatest, et valitsus teeb oma tööd väga hästi või pigem hästi ning 61 protsenti vastajatest, et valitsus teeb oma tööd pigem halvasti või väga halvasti.

22 protsenti vastajatest kiidab heaks, kuid 32 protsenti vastajatest ei kiida heaks seda, kuidas Kristen Michal saab oma tööga peaministrina hakkama. Koguni 47 protsenti vastajates ei osanud peaministri tööga hakkama saamise osas seisukohta võtta.

Tartu Ülikooli Johan Skytte poliitikauuringute instituudi kaasprofessori Martin Mölderi sõnul näitavad küsitluse tulemused, et valijad on valitsuse tegevuse suhtes jätkuvalt kriitilised. "Samas ollakse aga ka jätkuvalt äraootaval seisukohal peaministri tegevuse suhtes. Kui kuu aega tagasi ei kiitnud 28 protsenti valijatest peaministri tegevust heaks ja 56 protsenti ei osanud seisukohta võta, siis hetkel ei kiida peaministri tegevust heaks 32 protsenti valijatest ja 47 protsenti ei oska seisukohta võtta. Neid valijaid, kes peaministri tegevuse hetkel heaks kiidavad, on aga 22 protsenti," tõi Mölder esile.


 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD