Menu

.      

„Tunnen, tean, oskan” jagab ohutusalaseid teadmisi ligi 500 Võrumaa lasteaialapsele

  • Kirjutas Kadi Annom

Sõlekese lasteaia Naerulinnu rühm eile hommikul Võrumaa Teatajale „Tunnen, tean, oskan” projektist muljetamas. Lastel on projektist olnud palju rõõmu ja on kogutud kasulikku infot. Fotol lasteaia direktor Tiina Kala Naerulinnu rühma koolieelikutega. Foto: AIGAR NAGEL

„Tunnen, tean, oskan” ohutusprojekt sai hoo sisse 2015. aastal.

Projekti eestvedaja Elar Sariku sõnul algas planeerimine juba 2014. aasta sügisel, aktiivsed tegevused toimusid 2015. ja 2016. aastal. Informatiivse projekti lõpetas maikuus toimunud ohutuspäev. Pärast ühte vahelejäänud hooaega on „Tunnen, tean, oskan” taas aktuaalne ning veelgi suurem ja laialdasem ettevõtmine. Kaasatud on palju osalisi, kelle teadmistest on koolieelikutel kasu, et ohutumalt iseseisvamasse eluetappi astuda. Teatavasti algab paljudel lastel lasteaia lõppemisega elus iseseisvam periood, kus tuleb tänavatel rohkem üksipäini liigelda ja sageli ka kodus üksi aega veeta. Seoses sellega on vajalik, et laps tunnetaks ohtu, oskaks seda ette näha ning oskaks ka käituda, kui ohusituatsioon on juba tekkinud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD