Menu

.      

Neljapäeva pärastlõunal tänati ohutusprojekti „Tunnen, tean, oskan” osapooli

  • Kirjutas Kadi Annom

Neljapäevasele tänuüritusele oli kogunenud suur osa toetajatest ning koostööpartneritest, tänu kelle heale tahtele ohutusprojekt „Tunnen, tean, oskan” võimalikuks sai. FOTOD: Aigar Nagel

Ei öelda asjata, et heategu ei maksa midagi, kuid annab palju. Neljapäeva pärastlõunal olid kõik sügisel alguse saanud projekti „Tunnen, tean, oskan” osapooled kutsutud päikesepaistelisele Seedri puhketalu õuele, et tõmmata aastale ametlikult joon alla, tänada koostöö eest ning vahetada muljeid.

PILDIGALERII Südasuvise pärastlõuna juhatas sisse üks samuti projektile õla alla panija, Jaanipeebu kitarrikool, oma koosseisuga Rõuge Unistuste Kitarriorkester (RUKO).

Projekti eestvedaja piirkonnapolitseinik Elar Sarik ja Võrumaa arenduskeskuse heaoluspetsialist Merilyn Viin tänukirju üle andmas. Fotod: AIGAR NAGEL

RUKO meeleolu loovale avapalale järgnesid projekti eestvedaja, Võru piirkonnapolitseiniku Elar Sariku avasõnad. „Kui 2014. aastal mõtlesin, et kuidas kogu seda projekti teha ning korraldada, siis nii suurelt ma seda kõike ette kujutada ei julgenudki. Ma väga tänan kõiki, kes on andnud sellele projektile oma panuse. Ettevõtteid, lasteaedu, kolleege,” alustas Sarik oma sõnavõttu. „Need lapsed, kes on sellesse projekti kaasatud, on meie oma inimesed, kes hakkavad seda elu edasi viima. Kui me suudame lastele selliseid sõnumeid edasi anda, siis nad on terved, rõõmsad, abivalmid ja meie Võrumaa on tänu sellele mitu korda parem kui praegu,” lubab Sarik.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD