Menu

.      

Vastseliinas avati mullipallitades uus kettagolfirada

  • Kirjutas Heleri Lakur

Enne ametlikku kettagolfiraja avamist toimus noortele mullipallivõistlus, kust said osa võtta kõik, kes soovisid. Mullipallimängu eesmärk on võimalikult palju väravaid lüüa ning pakkuda huvitavat meelelahust ja võistlemist. Pildil on Võru valla noored koos korraldaja ja Vastseliina noortekeskuse juhataja Merlis Pajustikuga, Tema seljataga on Türgi vabatahtlik noor Aleyna (seisab). Esiplaanil kettagolfiradade rajamise eestvedaja Karl Ojarand, Erki Alliksoo ja Tiim Salumägi. Foto: AIGAR NAGEL

Kolmapäeva, 19. juuni õhtul avati Vastseliinas ametlikult uus ja põnev kettagolfirada. Üha populaarsust koguva ja kaasahaarava sportmängu korraldamiseks on Võru valla noored otsinud oma piirkonnas sobivaid tingimusi juba mitu aastat.

Eile õhtul sai ammu oodatud plaan ametliku hoo sisse ning sellele eelnenud mullipallivõistlusega tehti väike eelsoojendus kettagolfiraja avamisele.

Kohalike noorte algatusest sündinud idee

Kettagolfi mänguala rajamise soov tuli Vastseliina noortelt. Eelkõige on selle teokssaamise taga olnud Karl Ojarand, kuid abistajate ja huviliste arv on aja jooksul kasvanud. „Vastseliinas on olnud kümmekond noort, kes käisid pidevalt disc golfi mängimas ning sellest tekkis soov ka Vastseliina rada luua.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD