Menu

.      

FOTOD Peterburi muusikud nautisid Võru Kandle vapustavat akustikat

  • Kirjutas Sten Sang

Peterburi Jevgeni Mravinski nimelise laste kunstide kooli direktor Evelina Petrova (vasakul) ja viiuliõpetaja Ekaterina Rogozina nautisid oma viibimist Võrus ja kiitsid linna ilu ning sõbralikke elanikke. Fotod: AIGAR NAGEL

Aavo Otsa Trompeti Suveakadeemia ja kammermuusika kursuse ning Võru Vaskpillipäevade festivali raames külastasid eelmisel nädalal Võru linna noored muusikud koos õpetajatega Peterburi Jevgeni Mravinski nimelisest laste kunstide koolist. Ühise harjutamise tulemusena toodi publiku ette imelisi muusikapalu, mille nautimine oli huvilistele täiesti prii.

Emotsioonid laes

Peterburist saabunud koolidirektor Evelina Petrova kinnitas, et talle väga meeldib Võru linn: „Aavo Ots on meil Peterburis külas käinud ning sõitu Eestisse ootasid õpilased ja õpetajad väga.” Petrova suhtus väga soojalt Võru linna, avaldas sügavat heameelt siinse heakorra ja vanalinna ilu üle ning hindas kohalikke väga avatuteks ja abivalmiteks.

Trompetil esinev Neeme Ots (vasakul) ja kontsertmeister Meeli Ots tõid publikuni mitmeid hinge puudutavaid palu. Oma panuse andsid ka tromboonimängija Toomas Vana ja Hispaania orkestriakademist Carlos Navarro Zaragosa, kes väisas Eestit teist korda (paremal). FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD