Menu

.      

Viieeurosed on suurtele pankadele tülikad!? Inimeste soov ei lähe korda!

  • Kirjutas Kalev Annom

Pangaautomaadi juures säilitage rahu ja kui uuenenud menüüst korraga aru ei saa, siis katkestage tehing ning alustage rahulikult otsast peale. Praegu peaks olema juba iga neljas automaat selline, mis viieeuroseid ei anna. Foto: KALEV ANNOM

PABERLEHT > Rahaautomaatide juures avastavad inimesed, et automaat on saanud uue näo ja menüüst ei saa valida väikesi, viieeuroseid kupüüre.

Vanemates automaatides on see võimalus veel olemas. 12. septembri Maaleht ütles esiküljel otse välja: „Suurpankade seatemp. Viieeurosed tõrjutakse rahaautomaatidest välja.”

„Kavatsesin lapsele anda taskurahaks viieeurost, kuid automaat, mis varem seda võimaldas, oli läbinud uuenduse ja viieeurosed on kadunud,” rääkis Võrumaa Teatajale üks murelik lapsevanem.

Pangad väidavad, et kaotavad viieeurosed ära klientide soovil ja uutes rahaautomaatides polegi viieeurostele mõeldud sahtlit!?

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD