Menu

.      

Võru noortekeskuse juht liigub uute väljakutsete poole

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru noortekeskuse senine juht Maivi Liiskmann näeb, et noortekeskus toimetab tulevikus samamoodi edasi ja põhjendab oma loobumist praegusest ametikohast sellega, et soovib võtta vastu uusi väljakutseid ja mitte jääda mugavustsooni. Foto: AIGAR NAGEL

Võru noortekeskuse tegevjuhil Maivi Liiskmannil (36) täitus käesoleva aasta septembris kolm aastat keskuse tegevjuhina, mille jooksul on noortekeskuses ellu kutsutud ka mitu uut noorteüritust. Novembrist liigub juhtroll üle uuele inimesele, kelle vastutada on tulevikus Võru linna noorte heaolu ja luua võimalusi linnanoorte tegevuste mitmekesistamisele.

Tuleb vaadata edasi

Küsimusele, miks Võru noortekeskus oktoobris uut tegevjuhti otsima asus, on üsna lihtne vastus. „See on minu jaoks suur väljakutse, et mitte jääda mugavustsooni ja elus edasi liikuda. Kui seni tegelesin Võru noortekeskusega, siis tulevikus hakkan tegelema tervete noortekeskustega üle Eesti ja nende nimel,” sõnab Liiskmann, kes jätkab oma tööd edaspidi samal erialal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD