Menu

.      

Ligi 80 patsienti on end paari nädalaga Meremäe perearsti nimistusse lisanud

  • Kirjutas Heleri Lakur

Meremäe uus perearst Jana Merisalu (pildil paremal) on tohtrina töötanud kümme aastat ja töötab praegu ka Tallinnas. Piret Vesi on pereõena töötanud üle kahe aasta ja käib tööle Põlvast. Meremäe vastuvõtukohas on alles kõik olulised perearstiteenused alustades vereproovide ja analüüsidega ning lõpetades tohtri ja pereõe ühisel panusel korda saadud vastuvõturuumi, lastetoa ja puhketoaga. Vastuvõtutoas olev mähkimislaud on samuti tohtri enda kätega valmistatud. Foto: AIGAR NAGEL

Käesoleva aasta algul perearstist ilma jäänud Meremäe küla elanikud Setomaa vallas Võrumaal on rõõmsad. Nad saavad jälle kodukohas perearsti juures käia, sest hiljuti vasuvõtu avanud perearst Jana Merisalu sõlmis Saaremaa ettevõttega töölepingu määramata ajaks.

Pereõe leidis arst ise

„Eesmärk on pakkuda inimestele kodulähedast arstiabi,” räägib uus perearst Jana Merisalu, kes avas kabineti ametlikult 28. novembrist. Esialgu patsientideta tööle hakanud tohter loodab, et patsiente tuleb iga päevaga juurde. „Just täna registreerisin veel neli inimest ümber,” täheldab Merisalu toimetusele. 

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD