Menu

.      

Ohutusprojektis „Tunnen, tean, oskan” osaleb tänavu kolm organisatsiooni rohkem

  • Kirjutas Kadi Annom

Sõmerpalu lasteaia Mummukeste rühm ja rühmaõpetaja abi Sirle Taalfeld (vasakult), direktori asetäitja Marju Varblane ja Lastekaitse Liidu esindaja Annika Silde eile pärastlõunal pärast Lastekaitse Liidu korraldatud informatiivset ja mängulist pooltundi. Foto: AIGAR NAGEL

2014. aastal esimest korda toimunud ohutusprojekt „Tunnen, tean, oskan” alustas septembris uue hooajaga ja on tänavu kolme uue organisatsiooni võrra rikkam.

Ohutusprojekti eesmärgiks on Võrumaa lasteaedades käivate koolieelikute teadlikkuse tõstmine ohusituatsioonides. Teadmiste edasiandmiseks kasutatakse mängulisi ja praktilisi tegevusi, mis aitavad koolieelikutel asjast paremini aru saada ning vajalikke teadmisi kinnistada. „Lastega juhtuvad õnnetused on suures osas ennetatavad, seepärast on oluline, et lapsel oleks teadmised ja vajalikud oskused, et ohte ennetada ja neisse sattudes adekvaatselt käituda,” selgitab ohutusprojekti eestvedaja piirkonnapolitseinik Elar Sarik.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD