Menu

.      

Rolf Roosalu pelgupaik asub Rõuge valla orgude ja nõlvade vahel

  • Kirjutas Kadi Annom

Vähemalt poole ajast veedab 17 aastat Tallinnas elanud Rolf Roosalu oma Võrumaa maakodus, kus ta on kõik enda käe järgi sättinud. Siinsamas Rõuge valla orgude vahel käib ka tihe harjutamine eelseisvaks kontserdiks Katariina kirikus. FOTO: Aigar Nagel

Detsembrikuu viimased nädalad mööduvad enamikule pühademeeleolus ning jõulude ja aastavahetuse lainel. Ometi on just jõulude aeg, mil peaks suurema osa tähelepanust saama pere ning lähedased, artistidele üks kiiremaid tööperioode. Nii ka Rolf Roosalule, kelle maakodu asub Võrumaal Rõuge vallas. Siiski leiab laulja aega ka pühi pidada ning tänavuse pühadeaja plaanib Roosalu veeta just Võrumaal.

Juhuslik leid kinnisvaraportaalist

„Minu maakodu asub Rõuge valla orgude ja nõlvade vahel ja see paik jõudis minuni tegelikult väga lihtsal moel. Nägin kuulutust kv.ee lehel ja tulin vaatama. Otsustavaks nüansiks sai siinne loodus ja ümbruskond. Kuna ise olen Tartust pärit, siis Lõuna-Eesti on mind alati köitnud,” selgitab Roosalu oma jõudmist Võrumaa pelgupaiga juurde.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD