Menu

.      

Oled talispordiks valmis? Lumeta talv on andnud Võrumaa ettevõtjatele aega ettevalmistusteks

  • Kirjutas Heleri Lakur

Nii kõrgete nõlvadega mäesuusakeskust Lõuna-Eestis teist ei leidu, kui on Kütiorus. Ja kui vaja, demonstreerib ka lumeta tingimustes oma oskusi puhkekeskuse tulevane treener ja juhiabi, Eesti number kaks lumelaudur Silvia Zvirgždinš (pildil), kes jagab meelsasti oma kogemusi ja teadmisi ka tulevastele mäesuusahuvilistele. Foto: AIGAR NAGEL

Kui sel talvel mängis ilmavana ninanipsu ja lumist talveilma on oodata lasknud juba peaaegu kahe talvekuu jagu, siis ilmselt tuleb oodata veelgi. Aastavahetuse eel lubatud 30 külmakraadi asemel saabunud sulailm ja paaripäevane lumekiht, mis korraks ka Võrumaale maha sadas, teeb meele mõrudaks ka talisporditeenuseid pakkuvatel ettevõtjatel.

Toimetus uuris, kuidas elavad lumevaese talve üle Võrumaa ainus mäesuusakeskus ja Roosiku külas tegutsev tuubimägi ning millised plaanid ootavad neid ees juba järgmistel nädalatel.

Kütioru puhkekeskus FOTO: Aigar Nagel

„Küll see talv tuleb ka õigel ajal”

„Meil on suurem ja laialdasem ümberkorralduste aeg ning praegu kasutame võimalusi, mis ilm on andnud,” vastab praeguste plaanide kohta Kütioru puhkekeskuse üks endistest ja praegustest omanikest Tõnis Talv.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD