Menu

.      

Võrumaa suusasarja korraldaja: „Meie jaoks oli kõik teisiti”

  • Kirjutas Heleri Lakur

Kolmapäeva õhtul toimunud Võrumaa suusasarja seni ainus etapp sel talvel tõi suusatama 18 mudilast. Foto: KÜLLI LEOLA/VÕRUMAA SPORDILIIT

Haanjas olid veel käesoleva nädala hakul väga head lumeolud. Ka kolmapäeva õhtul toimunud suusavõistlusteks jagus lund ning Võrumaa suusasarja esimese etapiks oli kohale tulnud üle 160 osaleja. Suure tõenäosusega jäi tänavune suusaetapp paljudele selle hooaja esimeseks ja loodetavasti mitte päris viimaseks suusatamiseks, kuigi ilmateenistused ennustavad edaspidi vaid soojakraade.

Kõik teisiti

Kui osalejate jaoks oli tegemist osaliselt ootamatu sündmusega, millest küll Võruma spordiliit aegsasti teavitas, siis Haanja poole kilomeetri pikkusel kunstlumeringil toimunud suusavõistluse läbiviimine  oli korraldajate jaoks seekord mõnes mõttes väljakutse. Kogenud võistlustekorraldaja ja Võrumaa spordiliidu tegevjuht Merike Õun ütleb, et nende jaoks oli seekord kõik teisiti. „Ülehelikiirusel otsustamine, formaadi leidmine ja sprindikiirusele omaselt ka kõiksuguste spordiüritustega kaasaskäivate ootamatuste lahendamine,” sõnab Õun.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD