Menu

.      

Toimetus uurib: millised plaanid on linnal Võru keskväljakuga?

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru keskväljaku ja linnaruumi arhitektuurivõistlusel tunnistati parimaks ideekavand märgusõnaga „Urban Gadget”, mille autor on Villem Tomiste arhitektuuribüroost OÜ Stuudio Tallinn. Käesoleval pildil on esialgne versioon keskväljaku juurde planeeritud peavarjudest, mis hiljem välja on jäetud. Allikas: VÕRU LINN

Vähem kui aasta eest avatud Võru keskväljaku osas on olnud algusest peale kahetisi arvamusi: on neid, kellele meeldib ja on neid, kellele mitte.

Ametlikult Seminari väljaku nime kandva Võru keskväljaku eripäraks on, et seda saab vajaduste järgi muuta ja kujundada ning väljak on eriline oma linnamööbli poolest. Toimetus uuris, kas ja milliseid ettepanekuid on linnale edastatud kodanikelt ja kui palju plaanib linn edaspidi platsi väljanägemisse ja linnamööbli uuendamisse investeerida.

Uisuväljakust raamatukoguni

„Väljaku puhul on tegemist pidevalt areneva ruumiga, kus vastavalt kogukonna vajadustele on plaanis teha parendusi või täiendusi. Erinevate huvigruppide poolt on sõnastatud rida ettepanekuid,” sõnab linna avalike suhete spetsialist Marianne Mett.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD