Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /data01/virt3788/domeenid/www.vorumaateataja.ee/htdocs/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Kallaste „Karakatitsa-2012”

Foto: F. MASPANOV Peipsi järve äärne Kallaste linnake on paljude aastate jooksul talve lõpul saanud omavalmistatud lumesõidukite meistrite, harrastajate ja austajate keskuseks.


Igal aastal demonstreerivad kohalikud meistrid midagi uut ja tavatut, kohati uskumatutki.


Näiteks on esimesed kolmerattalised karakatitsad ammu välja vahetatud Foto: F. MASPANOVmugavamate täieveoliste sõidukite vastu, juba on ka omatehtud hõljukeid, aerosaane-amfiibe; lisavarustuseks on jääpuurid, vintsid; rattad on vahetatud roomikute vastu jne.


Üritusel „Karakatitsa-2012” võisid linna külalised tutvuda mõnede tänavuste tehniliste uuendustega. Sõlmiti omatehtud lumesõidukite ostu-müügitehinguid ja kokkuleppeid uute sõidukite valmistamiseks. Seega on täiesti võimalik, et järgmise aasta karakatitsate paraadist võtavad osa ka uued omanikud.Foto: F. MASPANOV


Linna juhtkond korraldas talvelaada ja meelelahutuskava terveks päevaks. Muuhulgas toimus parimate pannkookide võistlus, Soome kelkude ning omavalmistatud lumesõidukite oksjon.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD