Menu

Parima toiduaine valimisel osaleb ka võrumaine maius

  • Kirjutas Sten Sang

Võrumaad esindab konkursil Nopri talumeierei Jussikese koorekaramell. Möödunud aasta sügisel avas piimatooteid valmistav pereettevõte Nopri talumeierei rekonstrueeritud laudahoone. Fotod: NOPRI TALUMEIEREI, ANDRI-PEEDO, AIGAR NAGEL

Juuni keskpaigas algas konkursi „Eesti parim toiduaine” piirkondlike väikeettevõtete toodete hindamine, kus 59 osaleva toote seas on kirjas ka kaks võrumaist: OÜ Andri-Peedo Talu kitsepiimast salatijuust ürdimarinaadis ja Nopri talumeierei Jussikese koorekaramell.

Ehe käsitöö

Toiduliidu juhi Sirje Potisepa kinnitusel osaleb seekord konkursi „Eesti parim toiduaine” piirkondlike väikeettevõtete voorus üheksa Lõuna-Eesti toodet. „OÜ Andri-Peedo Talu kohalikust kitsetäispiimast salatijuust on käsitööna valmistatud, vähetöödeldud, lihtsa koostise ja maheda maitsega.

Palun logi esmalt sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

15 PÄEVA ENIMLOETUD