Menu

.      

Arutult palju inimesi kaotab liikluses aru ja elu

  • Kirjutas Sten Sang

Kagu jaoskonna patrullitalituse juhi Madis Soekaruski sõnul on iga liikluses kaotatud inimelu liiga palju. Foto: AIGAR NAGEL

Praeguseks on sel aastal Eesti teedel liikluses elu kaotanud 31 inimest, liiklusõnnetustest umbes kolmandik juhtus alkoholi- või narkojoobes sõidukijuhi süül. Võrumaal on tänavu juhtunud kaks hukkunuga avariid. Aasta esimesel päeval hukkus Rõuge vallas sõiduautolt löögi saanud jalakäija. Juunis suri haiglas naine, kes oli varem saanud raskeid vigastusi Võru vallas aset leidnud kahe sõiduki kokkupõrkes.

Uljad manöövrid

Kagu jaoskonna patrullitalituse juhi Madis Soekaruski sõnul on iga liikluses kaotatud inimelu liiga palju. „Seda enam, et tähelepanelik olles ning ühiskonnas kokku lepitud reegleid järgides on liiklusõnnetused suures osas välditavad ja ennetatavad. Peaasjalikult on õnnetused tingitud ebakainest peast, liigsuurest sõidukiirusest ning kõrvalistest tegevustest nii autoroolis kui ka rattasadulas. Kaine juht, teeoludele vastav sõidukiirus ning silmad teel ja käed roolil on võtmesõnad, mis aitaks paljud avariid ära hoida,” märgib ta.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD