Menu

.      

Võru politseiametnik rikkus liiklusseadust, lobisedes autojuhtimise ajal, mobiil kõrva ääres

  • Kirjutas Heleri Lakur

Jüri Pallo oma isikliku sõiduauto, halli Hyundai Tucsoniga, millega ta 3. juulil ootas samal ajal Paju ristmikul. Foto: AIGAR NAGEL

EKSIMUS ❯ Möödunud nädala algul laekus toimetusele vihje, et 3. juuli ennelõunal Kreutzwaldi ja Paju tänava ristmikul sõidukiga manöövrit tehes rääkis Kagu politseijaoskonna juht Anti Paap samal ajal mobiiltelefoniga. Juhuslik pealtnägija fikseeris olukorra ning andis sellest teada ka politsei- ja piirivalveametile (PPA).

Juht paistis kaugelt silma, telefon käes

„Eesti kõrge politseiametnik PEAB olema kaaskodanikele ja kaasliiklejatele eeskujuks, mitte hoolimatult rikkuma liikluseeskirju,” sõnab Võru linna kodanik Jüri Pallo, kes samal ajal Kreutzwaldi-Paju tänava ristmikul oodates juhtunut pealt nägi. Pallo ütleb, et nägi juba kaugelt, et Toyota juht räägib sõidu ajal telefoniga. „Juhil oli paljas käsivars, paistis selgelt silma, tume T-särk seljas, pea ei olnud kaetud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD