Menu

.      

Koolilaste koristuspäeval koguti kümneid kotitäisi konisid ja prügi

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru Kreutzwaldi kooli 7b klassi õpilased alustasid spordija koristuspäevaga kolmapäeva hommikul kell 8.30. Poolteist tundi hiljem oli neil korjatud kokku mitu kotitäit pisiprügi Võru linna tänavatelt, nende hulgas paar kilekotitäit suitsukonisid. Kõikidele õpilastele olid koristamise ajaks kätte antud ka kilekindad. Osa kotte viisid noored enne pildistamist juba koolimaja trepile, kuhu need kokku koguti. Foto: AIGAR NAGEL

Ülemaailmse maailmakoristuspäeva eel ja ajal toimetavad paljude koolide õpilased klassiruumis istumise asemel hoopis linnatänavatel, surnuaedade ümbruses, parkides või rannas. 14.–25. septembrini saavad kõik koolid vabatahtlikult osaleda maailmakoristuspäeval. Kas ja kui hästi on koolid koristuspäevaks valmistunud?

Kooliõpilased koristamas

Toimetusele teadaolevalt on osa koole nagu näiteks Võru Kesklinna kool ja Võru Kreutzwaldi kool maailmakoristuspäevast juba osa võtnud. Teised koolid plaanivad seda teha käesoleva või järgmise nädala jooksul. Võru Kreutzwaldi kooli 7b klassijuhataja Merit Kundi sõnul alustas klass kooskoristamisega kolmapäeval kell 8.30. Pooleteise tunni jooksul jõuti läbi kammida nii Liiva, Petseri, Kreutzwaldi kui ka teised skeemi järgi üles joonistatud tänavad.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD