Menu

.      

Koreli pargis politseiniku elu päästnud naine: tänan, et võitlesid oma elu tagasi

  • Kirjutas Kadi Annom

Suve lõpus abivajajat Koreli pargis elustanud Annika Pihlakas eile pärastlõunal samas kohas, kus sündmus tookord aset leidis. Elupäästja sõnul istus ta taamal paistval oranžil toolil, kui nägi, et mänguväljakul on midagi juhtunud ning seejärel kohe appi sööstis. Veel eilegi oli nüüdseks õnneliku lõpu saanud sündmusi emotsionaalselt keeruline meenutada. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud nädala lõpus levis sotsiaalmeedias kulutulena postitus, kus paluti abi 26. augustil Võrus Koreli pargis teadvusetult maha kukkunud meest elustanud ja tema elu seeläbi päästnud naise leidmiseks. Abivajaja oli politseiametnik, kes tööst vabal ajal Koreli pargis sportis ning keda tabas ootamatu terviserike.

Teadvusetult maha kukkunud mehele tulid kohe appi kaks poissi, kes hädaabinumbril helistasid. Neile tuli omakorda appi naine, kes asus abivajajat elustama, seda kuni meedikute saabumiseni. Tookord oli terviserikke saanud politseinik elu ja surma piiril, kuid praeguseks on ta taastunud ning seda ekspertide hinnangul suuresti tänu naisele, kes talle kiirelt ning oskuslikult südamemassaaži tegi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD