Menu

.      

Selver alustas veebitellimuste kokkupaneku ja üleandmisega

  • Kirjutas Sten Sang

Kagukeskuse Selveri infotöötaja Lisette Tuulik (vasakul) ja teenindusjuht Maiu Vellak hoolitsevad e-Selveri tellimuse järgi komplekteeritava kauba kliendile üleandmise eest. Foto: AIGAR NAGEL

Alates eelmisest nädalast pakub Kagukeskuse Selver võrulastele e-poes kauba valimise teenust, kaalumisel on kojuveovõimaluse lisamine. Sarnast poest või parklast valmis ostukoti kättesaamise võimalust pakub alates aprillist Barbora Expressi süsteemi kaudu ka Maxima.

Tasa ja targu

Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski tõdeb, et pidevalt ollakse üle vaatamas võimalusi Selveri e-poe teenuse laiendamiseks. „Eesmärk on katta kogu Eesti. Väljastuspunkti loomine Kagukeskusesse annab meile võimaluse testida, kui suur on nõudlus sellise teenuse järele Võru elanike seas.” Võru elanike seas on esimesed ostud juba tehtud, päevas saab pood mõned tellimused. Veski sõnul võiks tellimuste hulk veelgi suurem olla.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD