Menu

.      

Nöörimaa Tugikodu asub juhtima Halliki Karba

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Alates tänasest alustas Võru hoolekandeasutuse Nöörimaa Tugikodu direktori ametikohal tööd Halliki Karba.

Alates tänasest alustas Võru hoolekandeasutuse Nöörimaa Tugikodu direktori ametikohal tööd Halliki Karba.

Uus direktor valiti välja konkursi käigus, mis kuulutati välja kuu aega tagasi. Võru linnavalitsuse pressiteatest selgus, et antud ametikoha täitmiseks väljakuulutatud konkursile laekus neli sooviavaldust. Eelmine Nöörimaa tugikodu direktor Maarika Loodus oli ametis kolm aastat ning tema viimane tööpäev oli 25. veebruaril.

„Halliki Karba puhul on tegemist tööka inimesega, kes omab pikaaegseid kogemusi täiskasvanute õpetamisel ja koolitamisel. See on andud talle tugeva vundamendi, sest töö tugikodus on ennekõike töö inimestega. Oleme selles osas saanud väga positiivset tagasisidet, mis julgustas meid valiku tegemisel," kommenteeris valikut abilinnapea Sixten Sild.

Varasemalt on Halliki Karba töötanud pikalt ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetajana, viimati Võru Täiskasvanute Gümnaasiumis ning Pikakannu Põhikoolis, kus oli ühtlasi ka direktori kohusetäitjaks. Halliki Karba on pikaaegne Võru linnavolikogu liige ja keskkonnakomisjoni esimees, linnavolikogus oldud aastate jooksul on ta osalenud mitmete erinevate komisjonide töös.

„Mulle meeldib väga töö inimestega. Oma eelnevatelt töökohtadelt olen saanud hea suhtlemisoskuse, pingetaluvuse ning oskuse tulla toime igast valdkonnast inimestega. Pean oluliseks tööd meeskonnas, sest ühine liikumisjõud viib edasi ja annab tulemusi,“ sõnas Halliki Karba.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD