Menu

.      

Reedel saadi tänavatel taas helkuriga sõbraks

  • Kirjutas Kadi Annom

Reedel kattis Tartut lumevaip, kuid Võruni ei olnud lumi veel jõudnud. Vihmasadu muutis nähtavuse veelgi kehvemaks. Tubli seltskond helkurkõnnil osalejaid startis kell 17 Kesklinna kooli juurest. Esiplaanil (helkurtraksidega) tubli helkurikandmise entusiast Emily Ethel Meldre. Foto: AIGAR NAGEL

Juba seitsmendat aastat korraldati ennetusüritust „Helkuriga sõbraks”, mille eesmärk on teha pimedal ajal teavitustööd ja selgitada inimestele helkuri kui kõige soodsama elukindlustuse kandmise vajalikkust.

Osalejad igalt alalt

Kagu piirkonna abipolitseinike koordineerija Rainer Rahasepp kinnitas, et Võrumaal oli tänavu temale teadaolevaid helkurkõnni kohtasid kokku neli ning helkurite kandmise vajalikkust selgitamas ja helkureid möödujatele jagamas oli üle poolesaja inimese. „Võttes arvesse asjaolu, mis meil täna taudiga seonduvalt riigis toimub, siis suurte gruppide kokkuajamist me ei propageerinud. Otsustasin, et vahva ning igati vajalik ennetusüritus „Helkuriga sõbraks” saab sellel korral üles ehitatud nii, et kutsume inimesi konkreetsel päeval, kodanikupäeval ja kellaajal ise sihistatult eeskujuks olema.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD