Menu

.      

Maaeluminister Urmas Kruuse pika laua taga maaettevõtjaile vastamas

  • Kirjutas Kalev Annom

Avo Kruusla perefirmade OÜ Kaska-Luiga, OÜ Hurmi Agro ja OÜ AT&MK peamaja teise korruse nõupidamistelaud on pikem kui Vladimir Putini laud Kremlis. Pildil vasakult paremale Tarmo Timmi (OÜ Jaagumäe Agro), Aivar Saag (OÜ Hansi), Andres Kelner (OÜ Kelneri Põld), Mati Kongo (Kuuba Talu FIE), Taavi Tobreluts (OÜ Pirmastu). Paremal pool lauda on esimene Mart Timmi. Tema kõrval minister Urmas Kruuse, siis Kanepi vallavanem Mikk Järv, volikogu esimees Piret Rammul. FOTOD: Kalev Annom

Märgilisel ajal, päev enne künnipäeva, mis sel aastal oli vaiksel neljapäeval ja enne lisaeelarve tegemist ning enne Maamessi, pidi kolmekordne minister reformierakondlane Urmas Kruuse tulema Põlgastesse pika laua taha vastuseid andma Eesti kagunurga maaettevõtjaile.

Aasta 2022 on paigas

Põllumajanduse 2021. aasta tippjuhiks tunnistatud Avo Kruusla juhatas kohtumise sisse sõnadega, et kui käesolev aasta läheb edasi nii, nagu keegi on suutnud seda kavandada, siis 2023. aastaks saab ühte-teist ette võtta küll.

Põllumajanduse tippjuht 2021 Avo Kruusla (vasakul). Fotod: KALEV ANNOM

Rostov Doni ääres

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD