Menu

.      

Naised, ettevõtluskeskkond ootab teid!

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: Võrumaa Arenduskeskus.

Riikide ja piirkondade ettevõtlust analüüsivast GEM (Global Entrepreneurship Monitor) raportist tuleb välja, et olulisim motivatsioonitegur ettevõtlusega alustamiseks on isiklik eeskuju. Tähtsad on ka usk oma teadmistesse ja oskustesse ettevõtjana toime tulla ning leitud ärivõimalus või -idee.

Tõesti, ettevõtluskeskkond on kõigil üks ja täis tohutuid võimalusi, aga siit kiire reaalsuskontrolli küsimus: kui palju on naisi Äripäeva top 100? Tehkem omad järeldused! Siinjuures kutsungi naisi mõtlema ettevõtlusnädalal ettevõtlikkusele ja ettevõtlusele, mille kaudu saab omale juurde luua väga palju võimalusi ja oma karjääriteekonda ise teadlikult disainida.

Töö- ja karjäärielu trend liigub vabakutselisuse ja projektipõhisuse poole, platvormipõhine töötamine loob võimaluse piirideta karjääriks, töötaja kiire kohanemisvõime, eneseteadlikkus ja uudishimulikkus loovad võimaluse unistuste karjääriks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD