Menu

.      

Tervisekeskuse pereõed jagavad kamaluga infot vasakule ja paremale

  • Kirjutas Sten Sang

Võru tervisekeskuse meditsiinitöötajate tööpäevad kuluvad suures osas just patsientidele info jagamise peale. Fotol: Krista  Tammisto (vasakult), Kristiina Kaili Timmi, Ene Kuntu, Merlin Aasa ja Liisa Neeve. Istuvad Piret Haljend (vasakul) ja Anneli Pallo.  Foto: AIGAR NAGEL

Mai alguses pidulikult avatud Võru tervisekeskuse pereõed on parajas kimbatuses. Nende hinnangul kulub lausa pool tööpäeva, et selgitada patsientidele telefoni ootejärjekorra tekkimise põhjuseid. Kõvasti kulub hinnalist tööaega ka nende helistajate peale, kes unustavad end tutvustada või ei lase meedikul oma pikale jutule piuksugi vahele öelda.

Patsientidel palju segadust

Võru tervisekeskuse parempoolses tiivas toimetavad praegu pereõdede praksistes järgmised perearstid: OÜ Osula Perearstikeskus all dr Anne Ojakäär ning OÜ Võru Arst all dr Tiia Kõiv, dr Ulvi Raid ja dr Jana Kuus.

Võru tervisekeskuses alates 9. maist ametis olev pereõde Piret Haljend möönab, et Jüri tänaval asunud kliinikumajast uude hoonesse kolimine on kaasa toonud senisest poole pikemad ja tihedamad tööpäevad. Haljend on ühes tiimis dr Jana Kuusi ja pereõde Anneli Palloga, naiskonna nimistu on kosunud 350 inimese võrra. Suur osa patsiendihulga suurenemisest on ka Ukraina sõjapõgenike Võrru saabumisel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD