Kodumaine peekoniriba säriseb grillil eriti krõbedaks

On aeg grill talvekorterist välja võtta ning kuumadel sütel üks korralik lihagrill teha. Fotod: STEN SANG

Vapralt kõrgemale rühkiv soojapügal meelitab lihasõpru grille panipaigast välja veeretama. Hoolimata soojakraadidega samamoodi kerkinud hinnast leidub kodumaisele seale piisavalt kosilasi. Poelettidelt haaratakse juba valmis marineeritud hõrke lihatükke ning kaubaks läheb ka maitsestamata lihakaup.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD