Menu

.      

Rõuge maalilised teed panevad jäätmevedaja proovile

  • Kirjutas Sten Sang

 Kevadine pori näitab juba oma kleepuvat nägu ning hooletu juht võib avas tada end üsna nukrast seisust, kus ei saa masinaga enam ei edasi ega tagasi.  FOTO: Stren Sang

Kevadine pori näitab juba oma kleepuvat nägu ning hooletu juht võib avastada end üsna nukrast seisust, kus ei saa masinaga enam ei edasi ega tagasi.  FOTO: Sten Sang


Võrumaa Teataja toimetus uurib, kuidas tulevad prügivedajad toime Rõuge valla jäätmeveoga. Pesitsevad seal ju teadupärast silmale nii ilusad mäeharjad ja orud, mis raskema masina juhil aga omakorda võivad harja punaseks ajada.

Vedaja mõistlik suhtumine

Rõuge valla keskkonnaspetsialist Margit Päkk tunnistab, et jäätmeveo osas on sel aastal üks katsumus järgnenud teisele. „Talv algas rohke lumega, mis sadas maha vahetult enne prügiautode ringi, nii et sahad ei jõudnud teid lahti ajada. Mõne aja pärast jõudsime teid katva jääni ja nüüd juba porini, millest autod läbi vajuvad.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD