Menu

.      

Laupäeval toimub Vastseliina uisuväljakul galaetendus ja uisudisko

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Vastseliina hokiklubi ning Uisuklubi Gliss annavad teada: laupäeval, 9. märtsil, toimub Vastseliina liuväljakul iluuisutamise galaetendus, iluuisutamise töötuba ning suur uisudisko.

Galaetendus algab kell 16.00, uisutamise töötuba kell 17.00 ning alates 18.00 kuni 21.00 toimub liuväljal uisudisko. Uisudisko märksõnaks on „naistepäeva afterparty“.

Galaetendusel astuvad üles Uisuklubi Gliss noored sportlased oma kavadega. Iluuisutamise töötoas õpetatakse huvilistele iluuisutamise põhitõdesid ning edasijõudnumatele ka põhjalikumalt erinevaid salapäraseid uisunüansse. Uisudiskol keerutab plaate dj Viktor Vahtra ning seega saab sedamaid kasutusele võtta värskelt õpitud samme ja trikke. Osavõtt on kõigile tasuta.

Taavi Tuvike, Vastseliina hokiklubi juhatuse liige väljendas heameelt, et Vastseliina ei ole mitte ainult regionaalne hokikeskus, vaid tõmbab ligi ka iluuisutajaid ja harrastusuisutajaid üle terve Eesti, ja lisaks ka Lätist. „Mida rohkem uisutajaid Vastseliinasse tuleb, seda enam on see meie jaoks kinnitus, et jääväljaku rajamine siia oli vajalik ning et eestlased on uisurahvas“.

Andres Siplane, Uisuklubi Gliss juhatuse liige kinnitas, et nende klubis oli sportlaste huvi tulla Vastseliinasse esinema nii suur, et tekkisid raskused kõiki uisutajaid etenduse programmi mahutada. „Paljud meie noored sportlased ei olnud üldse teadlikud, et Vastseliinas on professionaalne jääväljak. Seda suurem oligi nende huvi tulla Vastseliinasse ja kohtuda kohalike uisutajatega.“

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD