Menu

.      

Jüri Kaver: „Katariina allee, Kreutzwaldi tänav ja Kreutzwaldi kool saavad remonditud isegi siis, kui Võru Soojust ei müüda.”

Linnapea Jüri Kaver (seisab) Võru linnavolikogu istungil 14. märtsil, kui oli arutusel Võru Soojuse müügihinna langetamine. Foto: Võrumaa TeatajaINTERVJUU • Võru linnapeal Jüri Kaveril täitus 21. aprillil aasta selles ametis. Võrumaa Teataja küsis linnapealt, kuidas on see aasta möödunud ja kuidas on kavas raskes majanduslikus olukorras toime tulla? Näiteks pole Võru linn suutnud maha müüa ettevõtet Võru Soojus, mistõttu on uute projektidega seotud kohustuste võtmine linnal raskendatud. Linnapea ütles intervjuus muu hulgas, et Katariina allee, Kreutzwaldi tänav ja Kreutzwaldi gümnaasium saavad remonditud isegi siis, kui Võru Soojust ei õnnestu müüa.

Järgneb intervjuu Võru linnapea Jüri Kaveriga.

Kuidas on aasta möödunud?


Jüri Kaver: Toimekalt. Majanduslikus mõttes on see toimunud hüsteeria olukorras, sisseelamisperioodi pole sisuliselt olnud. Ametisse asudes lubasin, et linna rahaasjad saavad korda. Laenumaksed pankadele taastati. Eurorahad, mis olid ära minemas, on tulemas tagasi Katariina alleele, Kreutzwaldi tänavale ja Kreutzwaldi koolile. Täna ehitame kõiki neid objekte. Katariina allee osas on ehitusleping alla kirjutatud,  Kreutzwaldi kooli osas käib ümberprojekteerimine, sest varasem projekt ei mahtunud eelarve sisse – keldrisse oli projekteeritud saunakompleks, mis jääb välja. Ka Kreutzwaldi tänava osas on toimunud projekti kallinemine.

 {jcomments lock}

(Loe edasi paberlehest)

Seotud lood

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD