Menu

.      

Nädalavahetusel said lapsed Võrus mitmel pool jõuluvanaga kohtuda

Kagukeskuse perepäeval esinesid pisikesed värvilised tantsulapsed.   Foto: KALJU KUUSIKHEATEGEVUS • Möödunud nädalavahetusel oli päris mitmesse kohta külla tulnud jõuluvana. Kes nägi teda jõululaadal, kes Kagukeskuses, kes Selveris. Mida tegi jõulumees viimasena nimetatud kohtades, sellest järgnevalt.


Kagukeskuses perepäev


Laupäeval süstis kõigisse jõulumeeleolu Kagukeskus, kus korraldati heategevuslik perepäev „Meis kõigis on peidus päkapikk”. Küll seal nägi alles palju väikesi päkapikke laulmas ja tantsimas ning muidugi tuli kohale jõuluvana. Teisel advendil toimus Selveris jõulupidu – pildil Selveri maskott Tibu, jõuluvana ja päkapikk.  Foto: MAILIT PAJUTa olevat põdrad Kagukeskuse katusele jätnud ja siis tuli liftiga alla laste sekka. Rahvas, keda oli niisugustele Kagukeskuse üritustele omaselt palju, võttis jõulumehe vastu säravate silmadega – talle lehvitati ja aplodeeriti hoogsalt. Järgnesid tantsud, luuletused, laulud – esinesid Võru Sõlekese ja Lasva lasteaia lapsed ning Võru muusikakooli õpilased.


Esinejatele andis jõulumees magusaga täidetud kingikotte, aga ka publiku seas olnud lapsed ei jäänud kommist ilma. Nimelt läks jõuluvana pärast oma staapi, mis asus ülakorrusel, ja seal said kõik soovijad talle luuletust lugeda või laulda. Mõnusas kaminaga jõuluvana staabis oli võimalus ka pilte joonistada või jõulusoove kirja panna ja otse jõulumehele kaasa anda.


PILDIGALERII

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD