Menu

.      

Karel Kutsari eesmärk on sõita kahe aasta pärast MM-sarjas

Foto: REET LULLAKarel Kutsar on MTÜ Sõmerpalu Motoklubi noorim kasvandik, kes on tõestanud, et olles vaid 15aastane, suudab ta pakkuda tugevat konkurentsi juba kogenud täiskasvanute meeste seas. Praeguseni on Kareli suurim saavutus olnud „Eesti Liivakunni” tiitel, mille ta sai sel aastal. Poiss on aga võistelnud selliste meestega nagu näiteks Toms Macuks, Vytautas Bucas, Aigar Leok, Gert Grestinov, Jason Thomas, Davis Livs ja saavutanud nendega võisteldes seitsmenda koha.
Kohtusime Kareliga Ränduri Pubis. Karel oli täpne – ta tuli kenasti kokkulepitud ajaks kohale. Intervjuu sujus kenasti ja kiiresti. Järgnevalt küsimused ja Kareli vastused.

 

Foto: ERAKOGUMiks sa hakkasid tegelema motospordiga, kust selline idee, pisik?


K. K.: Viieaastaselt hakkasin motokrossiga tegelema. Pisiku sain ilmselt oma isalt, kes samuti noorena motokrossi sõitis. Isa panigi mind krossi sõitma ja see hakkas mulle kohe meeldima. Käisin isaga palju kordi koos krossi vaatamas – sealt see pisik ilmselt tuligi.


Kes on sinu iidol? Millised motosportlased on sinu eeskujud?


K. K.: Mul on üks noor 18aastane hollandlane eeskujuks. Ta nimi on Jeffrey Herlings. See aasta tuli ta maailmameistriks. Eriti meeldib mulle tema sõidustiil, aga kõik meeldib tema kui motosportlase juures.


Mida pead oma seniseks kõige suuremaks saavutuseks?


K. K. (Mõtleb natuke.): Sellel aastal saavutatud „Eesti Liivakunn 2012” tiitlit. See oli üle-eestiline võistlus, kus taheti välja selgitada, kes on liiva peal parim krossisõitja. Võitsin ära! See toimus Eesti Hobikrossiklubi viimasel etapil, Maardu sügiskrossil, Tallinna lähedal.

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD