Menu

.      

Võrumaa talve tegemised võluvad ja vallutavad

Jõululaadal said külastajad talvisel ajal esmakordselt näha turismiinfotelki. Foto: BIRGIT PETTAITURISM • Laupäeval, 8. detsembril said Võru linna jõululaada külastajad talvisel ajal esmakordselt näha turismiinfotelki, kus tutvustati ja jagati infot Võrumaa talviste puhkamisvõimaluste kohta. Turismiinfotelgist anti inimestele kaasa Võrumaa talviste tegemiste trükiseid, turismiettevõtjate reklaammaterjale ning erinevaid reisijuhte.


Lisaks sellele pakkus turismiinfotelk laadakülastajatele mekkimiseks kohalikku Võrumaa toodangut. Pakuti Mooska talu suitsusaunasinki ja talvevõiet, Hartsmäe talu koduleiba ning Suure Munamäe vaatetorni kohviku magusaid küpsetisi. „Kõik see parem on meil ju Võrumaal olemas ning ostusoovi korral tuleb ettevõtjaga otse ühendust võtta,” ütles Võrumaa Turismiinfokeskuse infokonsultant Margita Kipasto.


Juba on avatud suusarajad Haanja spordi- ja puhkekeskuse juures.               Foto: ErakoguTurismiettevõtjatel on hea meel, et lumi taeva ei jäänud, vaid varakult piisavas koguses maha sadas. Juba on sisse sõidetud suusarajad ning ette on valmistatud kelgumäed.


Adrenaliini ja kiirust harrastavate mäesuusatajate ja lumelaudurite rõõmuks on Eesti järseim mäesuusanõlv Kütiorus juba avatud. Lisaks sellele on ka avatud suusarajad Võrus Kubijal ning Haanja spordi- ja puhkekeskuse juures, kus saab valgustatud radadel suusatada hilisõhtuni. Kui lumeolud veelgi paranevad, siis sõidetakse rajad sisse ka suusatrassile Võru–Kubija–Haanja. Võrumaa kaugeimas nurgas – Missos, on olemas uued tasuta suusarajad Pullijärve puhkekülas.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD