Menu

.      

Lasva vald tähistas Eesti Vabariigi sünnipäeva Tsolgo rahvamajas

Tsolgo rahvamajas peetud kontsertaktusel anti üle ka tänukirju ja teenetemärke. Foto: MAARJA KAIVJUUBELIPIDU • Laupäeval tähistas Lasva vald Eesti Vabariigi 95. aastapäeva Tsolgo rahvamajas.Kontsertaktus viidi Tsolgo rahvamajja selle mõttega, et olla igati lähemal valla äärepiirkondade rahvale. Samal ajal möödub ka selle piirkonna mittetulundusühingu Tsolgo Arendusühingu sünnist kümme aastat. Aktuse juhiks oli Võrumaa partnerluskogu tegevjuht Anneli Ott.

Laulu „Kaunistagem Eesti kojad” saatel tõid sisse lipud Kääpa põhikooli noorkotkad, millele, nagu tavaks, järgnes hümn, süntesaatoril saatis Jane Reiljan. Piduliku kontsertaktuse avas oma kõne ja tervitusega Lasva vallavanem Juris Juhansoo, kes viitas oma kõnes ajaloole ning pani inimestele südamele, et nad hoiaksid iseennast, üksteist, oma kodu ja kodukohta.

Teenetemärgid ja tänukirjad

Järgnesid Lasva valla teenetemärkide kätteandmised, sõna sai vallavolikogu esimees Ain Lõiv. Teenetemärgi said kolm inimest. Esimene neist oli Enn Viitkin, kes väärib seda kauaaegse töötamise eest Kääpa kooli direktorina ning kooli ja hariduse hüvanguks tehtu eest. Teine teenetemärk läks Marianne Hermannile, kes sai selle kogukonna heaks tehtud pikaajalise töö eest. Kolmanda, viimase teenetemärgi sai Jüri Nassar – pikaajalise tegevuse eest vallavanemana ja kogukonna heaks tehtud ühiskondliku töö eest.


PILDIGALERII

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD