Menu

.      

Võrumaa Teataja tellija Nikolai Mehilane võitis kodukino

VÕITJA • Nikolai Mehilane Obinitsast Järve talust võitis Võrumaa Teataja tellimuse eest loosi tahtel Philipsi kodukino. Palju õnne!

Nikolai Mehilane on tuntud kui kauaaegne Meremäe kooli õpetaja ja direktor, keda tuntakse lähedal ning kaugemalgi. Lehte on Nikolai Mehilane lugenud aga alati, sest ilma ei saa.

„Meeldib lugeda praegustest sündmustest ja nende käigust,” ütleb Nikolai Mehilane. Kui jutt läheb spordi peale, sest Nikolai Mehilane on omal ajal olnud kehalise kasvatuse õpetaja, siis ütleb staažikas pedagoog, et temast on pensionipõlves saanud tugitoolisportlane.

Philipsi 300 W RMS kodukinosüsteem loob suurepärase heli nii filmide kui ka muusika nautimiseks ja Dolby Digital lisab sellele parima filmielamuse. Seade võimaldab esitada peaaegu kõiki helikandjaid-salvestajaid.

Kui kino ja digileht tulevad koju kaabli või õhu kaudu, siis paberleht jõuab postkasti või poodi inimese vahetul osalemisel. Kui varem pole me kirjutanud põhjalikumalt Lehelevi tegemistest, kelle vahendusel viiakse Võrumaa Teataja igasse võimalikku müügipunkti väga varajastel hommikutundidel, siis täna pakume lugejaile võimaluse heita pilk ajalehe teekonnale trükikojast müügikohta.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD